Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ : Η Τζορτζίνα του Κριστιάνο Ρονάλντο φοράει εσώρουχα και ... - Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω.

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ : Η Τζορτζίνα του Κριστιάνο Ρονάλντο φοράει εσώρουχα και ... - Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω.. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram. Στο πρώτο του παιχνίδι με τους μικρούς. Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ, παρότι 7 ετών ακόμα, έχει εντυπωσιακή εξέλιξη και μάλιστα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε σχέση με τους συνομήλικούς του.

Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ, παρότι 7 ετών ακόμα, έχει εντυπωσιακή εξέλιξη και μάλιστα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε σχέση με τους συνομήλικούς του. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Ο ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα ματέο και εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην έχει βρει ακόμη τον στόχο στη serie a και να αγνοεί τη χαρά του γκολ μέχρι στιγμής, ο γιος του όμως αποδεικνύεται… κανόνι!

Το απίστευτο φιλοδώρημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ...
Το απίστευτο φιλοδώρημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ... from www.messinialive.gr
Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του: «φωτιές» άναψε με την παρουσία της η σύντροφος του κριστιάνο ρονάλντο, τζορτζίνα ροντρίγκες προς το παρόν η μαμά έχει δει από τον γιο της τέσσερα εγγόνια, τον κριστιάνο τζούνιορ 10 ετών, τα. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω. Ο ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα ματέο και εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ, παρότι 7 ετών ακόμα, έχει εντυπωσιακή εξέλιξη και μάλιστα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε σχέση με τους συνομήλικούς του. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram.

Contact κριστιανο ροναλντο on messenger.

Είναι γνωστό ότι ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του λιονέλ μέσι. Είδωλο του ρονάλντο τζούνιορ ο μέσι! Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του: Τον εαυτό του με όλα τα μέσα. Ο αρχηγός της εθνικής πορτογαλίας, κριστιάνο ρονάλντο, θα γίνει αύριο, στην αναμέτρηση με την ουγγαρία στη βουδαπέστη, ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε πέντε τελικές φάσεις. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ, παρότι 7 ετών ακόμα, έχει εντυπωσιακή εξέλιξη και μάλιστα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε σχέση με τους συνομήλικούς του. Ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι επτά ετών και μπαίνει όλο και πιο ενεργά στον κόσμο των social media, καθώς μετά τον πρώτο λογαριασμό (cr7 junior), δημιούργησε και δεύτερο. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. «κάποιοι θέλουν να προβάλουν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου κριστιάνο τζούνιορ, που. Σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο κριστιάνο ρονάλντο ο «βασιλιάς» του instagram!(vid). Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται:

Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στη γιαγιά του. Contact κριστιανο ροναλντο on messenger. Σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο κριστιάνο ρονάλντο ο «βασιλιάς» του instagram!(vid). .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ).

Ποιος Ρονάλντο; Η Τζορτζίνα επισκίασε τον Πορτογάλο στη ...
Ποιος Ρονάλντο; Η Τζορτζίνα επισκίασε τον Πορτογάλο στη ... from blogs.gossip-tv.gr
Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στη γιαγιά του. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. Ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι επτά ετών και μπαίνει όλο και πιο ενεργά στον κόσμο των social media, καθώς μετά τον πρώτο λογαριασμό (cr7 junior), δημιούργησε και δεύτερο. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

Ο πολύς κριστιάνο ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

Ο κριστιάνο ρονάλντο ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του κριστιάνο τζούνιορ. Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο πολύς κριστιάνο ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. Σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο κριστιάνο ρονάλντο ο «βασιλιάς» του instagram!(vid). Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του. Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Στο πρώτο του παιχνίδι με τους μικρούς. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Ο αρχηγός της εθνικής πορτογαλίας, κριστιάνο ρονάλντο, θα γίνει αύριο, στην αναμέτρηση με την ουγγαρία στη βουδαπέστη, ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε πέντε τελικές φάσεις.

Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της 2χρονης κόρης του. Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στη γιαγιά του. Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. Ο πολύς κριστιάνο ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο τζούνιορ δεν μπορεί να γίνει σαν ...
Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο τζούνιορ δεν μπορεί να γίνει σαν ... from www.iapopsi.gr
«κάποιοι θέλουν να προβάλουν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου κριστιάνο τζούνιορ, που. See more of κριστιανο ροναλντο on facebook. Στο πρώτο του παιχνίδι με τους μικρούς. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στη γιαγιά του. Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του. Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Τον εαυτό του με όλα τα μέσα.

Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην έχει βρει ακόμη τον στόχο στη serie a και να αγνοεί τη χαρά του γκολ μέχρι στιγμής, ο γιος του όμως αποδεικνύεται… κανόνι!

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα. Ανέμελες στιγμές για τον κριστιάνο ρονάλντο, τη σύντροφό του, τζορτζίνα και τον πρωτότοκο γιο του που κάνουν καραόκε την ώρα που είναι στο αυτοκίνητο. Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. Είναι γνωστό ότι ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του λιονέλ μέσι. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο κριστιάνο ρονάλντο ο «βασιλιάς» του instagram!(vid). Ντεμπούτο στα social media αποφάσισε να κάνει ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο και η προσωπική του σελίδα στο instagram έκανε «πάταγο». See more of κριστιανο ροναλντο on facebook. Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του: Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez. «κάποιοι θέλουν να προβάλουν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου κριστιάνο τζούνιορ, που.

ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ) κριστιάνο ρονάλντο. Ο κριστιάνο ρονάλντο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και δήλωσε:
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama